Inspark 2015

Min skola, Ingrid Segerstedts, hade igår inspark tillsammans med Mikael Elias (plus massa andra folk som kom dit? hahah). Det var riktigt roligt, lärde känna både de i min klass men även folk från de andra klasserna mycket bättre! Min skola är ju väldigt liten (ca 300 elever) så man kände ju igen de flesta, bara att man inte vet vad alla heter, så det känns skönt att ha snackat med fler nu.
 
Själva festen var i alla fall riktigt rolig! Temat var neon, och som ni ser på bilderna så följde jag ju inte riktigt temat utan körde på en svart klänning iställer. Hade dock neonarmband och det ju något i alla fall! 
 
 
23 kommentarer

Instagram

Har använt instagram jättemycket de senaste två månaderna, speciellt i augusti. Både att jag uppdaterar mitt eget konto myckt oftare men även att jag är inne och kollar på andras bilder mycket mer. Innan uppdaterade jag knappt en gång i månaden, nu lägger jag upp bilder flera gånger i veckan! Tycker det är så himla kul att sitta och redigera bilderna och försöka få till ett snyggt feed! Älskar för övrigt att sitta och kolla på inspirationskonton, så kom gärna med tips om ni vet något konto med härliga inspirationsbilder! Här kan ni följa mig på instagram!
16 kommentarer