Tisdag

Slutade tidigt från jobbet idag, regnet bara öste ner och det var knappt några kunder som vågade sig ut i regnet för att plocka jordgubbar idag. Istället åkte jag in till Göteborg och träffade Skye och Beatrice. Beatrice kom hem från Spanien igår, så såg verkligen fram emot att få träffa henne!! Har saknat henne massor! Vi käkade i alla fall sushi och satt och pratade ikapp oss på de tre veckor hon varit borta. Supermysigt!!
3 kommentarer

Träbåtsfestival och jobb

Tionde jobbdagen i streck idag! Jobbar imorgon igen och sen på söndag är jag äntligen ledig, för en dag i alla fall. Ska upp strax innan klockan sex imorgon och köra ut till Skärhamn för att förbereda inför träbåtsfestivalen som ska äga rum nu i helgen, ska stå där och sälja jorgubbar och massa annat gott under dagen! Sen på kvällen tror jag att jag ska träffa lite kompisar, får se om jag orkar bara, är alltid så trött på kvällarna och däckar typ det första jag gör när jag kommer hem! Någon som känner igen sig? haha...
 
2 kommentarer

3/7 - 2015

Jobbade i Skärhamn idag 10 - 17, otroligt mycket att göra idag men riktigt fint väder var det i alla fall! Kom hem runt sextiden, hoppade in i duschen, bytte om och åkte ner till Stenungsund med min syster. Det är Sundanatta ikväll så affärerna hade massor av roliga erbjudanden, hade varken tid eller ork till att springa runt i affärerna dock, men fick i alla fall med mig en tröja hem. Ska ta och lägga mig nu så jag orkar upp och jobba imorgon igen!
2 kommentarer