Heldag med Skye

Spenderade i princip hela min dag med Skye idag, har saknat henne så! Jag träffade henne senast på nyår, men det var längesedan vi gjorde något bara hon och jag. Så idag åkte vi och käkade lunch i Stenungsund och gick runt och kikade i affärerna. Stenungsund är rätt öde och jag föredrar lätt Göteborg när det kommer till shopping, utbudet där är mycket större. Men jag tycker ändå att Stenungsund är är riktigt mysigt, speciellt om man bara ska fika eller bara kolla lite i affärerna!
 
Det är lite farligt att shoppa med Skye, hon har en egenskap av av att hitta saker som man vid första anblick inte alls tycker är något speciellt, men så tvingar hon en att prova dem ändå och så visar det sig att de faktiskt är superfina när man väl tagit på sig dem, hahah! Hur som helst är jag supernöjd med det kan fick med mig hem idag. Kanske dyker upp bilder på kläderna under morgondagen, får helt enkelt se om jag orkar rota fram kameran... Godnatt!
Bilden till höger lånade jag från Skyes blogg!
 
11 kommentarer
amanda

fina ni är och gott det ser ut :D

Sara Ekman

Mysigt :)

Johanna Utterberg

Vad mysigt det låter! :)

sv: Ja, så härligt att börja dagen så.

Amanda Jona [SPONTAN]

Lät härligt :)

CAICAIS.BLOGG.SE ~

Låter som en mysig dag, vad fina ni är :)

Pauline

vad roligt! :)

i vätan på lilla J ❤️

Låter som en super mysig dag, fina bilder! :) Ser framemot att de vad du har shoppat! :D

Josefine

Vad roligt! :D

linah

asså du är sjukt fin! älskar ditt hår verkligne:)<

elin

vad roligt!

Kajsa-Stina

Men gud vad mysigt! Låter som ni haft en toppendag tillsammans! Så kul att du hittade lite shopping också i form av kläder. Ser fram emot att se vad som fick följa med hem hihi :D

Maten ser btw supergod ut också! Hoppas du annars mår fint idag och får en fortsatt bra måndag :)
Kramar