en bild, så mycket känslor

Ordspråket "En bild säger mer en tusen ord" är verkligen som gjort för denna bilden. Bilden är tagen under baddagen på Sjöstjärnans ridläger, där jag var där sommaren 2013. Vi hade ridit genom skogen hela förmiddagen, galloperat över ängar och travat på grusvägar. Efter ett par timmar kom vi fram till en sjö där vi släppte hästarna fritt på stranden för att sedan sätta oss och äta lunch. Vi hämtade sedan hästarna och red ut i vattnet med dem. Det var en så sjukt häftig känsla att sitta på hästens rygg och känna hur vattnet blev djupare och djupare, tills hästen till slut började simma. Det var den första och enda gången jag badat med hästar, men jag hoppas verkligen inte att det blir den sista! När hästarna väl fått nog av vattnet släppte vi dem på stranden igen, och sprang istället ut i vattnet och badade själva.
 
Jag kan inte beskriva lyckan jag känner övar att jag fick möjligheten att åka på lägret. Jag utvecklades enormt mycket inom ridningen och träffade helt underbara människor. Oturligt nog bor flera av de jag lärde känna mer i Stockholmsområdet, och dit är tar det ju flera timmar att åka... Några av dem bor som tur är bara lite över en timme bort, så de har jag kunnat träffa igen i alla fall! Så sjukt härliga människor, jag saknar dem otroligt mycket!
15 kommentarer
Johanna Utterberg

Härlig bild!

sv: Åh tack så mycket mina favoritjeans! Jag har köpt dem på H&M. :)

Linn♡

Åh....härliga minnen♥♥♥♥♥

Jennisbeauty

Så underbar bild :)

Karin Lygnersjö

En sån underbar bild!

Sv: Tack, tycker självklart också att min lilla vovve är ursöt (a)

amanda

Vilken härlig bild :D

Amanda Jona [SPONTAN]

Lät underbart :)

MATILDA

Härlig bild :)

elin

åh vilket härligt foto! får sommarkänslor :)

Anna - photography, life, style

Så härlig bild :D

i vätan på lilla J ❤️

Vilken härlig bild! :)
Så skönt att sommaren snart är här! :)

Kajsa-Stina

Men gud vilken fin bild! Och det låter helt underbart när du berättar om gången då ni badade med hästarna. Har aldrig gjort det själv tyvärr men det skulle verkligen vara en upplevelse som man kommer ihåg för resten av livet♥

Ninni - Vimsiga mamman

Så härligt :)

Anna

Så fin blogg <3

Elin karlsson

Vilken härlig bild!!

Amanda

Superhärlig bild! :)