fototävling - svartvitt

Linn Ahlex har just nu en tävling i samarbete med kamda.se där du har möjlighet att vinna en värdecheck på 200 kr, hur bra?!? Temat är svartvitt och reglerna är enkla! Jag tävlar med bilden ovan som jag tog på min fina vän Ida förra sommaren!
Klicka här för att komma direkt till tävlingen!
Klicka här för att se vad jag hade valt om jag vann värdechecken.
57 kommentarer

vi tar ett andetag, tillsammans du och jag

 Dagen har spenderats till att plugga, lyssna på musik och bara ta det lugnt. Standard söndag alltså, hahah... Har precis duschat och tvättat håret och tänkte sätta mig med en kopp te och svara på kommentarer nu. 

 

Tack så jättemycket för alla era gulliga kommentarer på förra inlägget! Till er som undrade om vart jag vill gå på gymnasiet så har jag länge varit helt inställd på att gå samhäll inriktning media och kommunikation på en liten skola inne i Göteborg. Problemet är att jag inte brytt mig om att kolla in några andra skolor, för jag har varit helt inställd på att det är den skolan jag ska gå på. Det är alltså själva skolan jag vill gå på, vilken inriktning det är kvittar. Skolan är väldigt liten och de har bara en linje, fast med två inriktningar. Tanken var att jag skulle söka till de två inriktningarna och sedan inte bry mig om något tredjehandsval, men man kan bara söka till en av dem. Därför har jag lite panik, för jag har inte ens brytt mig om att kolla på några andra skolor... :/

 

Är det någon av er som ska söka till gymnasiet nu i vår? Vad hade ni tänkt söka isåfall? 

29 kommentarer

5 sanningar om mig

 - Jag har en stor förkärlek till svenska "breakuplåtar" (Lyckligare nu, Tröjan du hatar, Där jag hänger min hatt osv). 
 
- Jag faller otroligt lätt för killar, något som visat sig vara en inte så jättepositiv egenskap.
 
- Jag är en väldigt ärlig person och det värsta jag vet är när folk ljuger för mig.  
 
- Jag är väldigt glad av mig, jag skrattar ofta och mycket.
 
- Jag har panik inför gymnasievalet.  
 
36 kommentarer