Nationella Prov

Den senaste en och en halv veckan har varit fullpackade med nationella prov, tre stycken prov i no och tre prov i engelska. Usch, inte kul alls. Det positiva med detta är dock att jag inte haft några andra läxor och har därför kunnat ta det lugnt på eftermiddagarna.
 
Här om dagen var jag i Stenungsund med Paulina, Beatrice och Skye och käkade glass nere vid hamnen, så mysigt!! Idag är dagen då Chilli flyttar hit på riktigt så ska vara hemma med honom, kanske åker ut senare ikväll och träffar lite folk men har inte bestämt mig ännu. Imorgon ska jag in till Göteborg över dagen för att spendera lite kvalitetstid med bästa Beatrice! Sedan på söndag ska jag ut med mina mullebarn i skogen, så mysigt!!
2 kommentarer

De senaste dagarna

De sista dagarna på lovet var verkligen superhärliga!! Käkade taco till lunch med bästa vännerna i torsdags, pizzakväll med folk från klassen i fredags, sedan sov jag hos Beatrice i Göteborg och i lördags tog Beatrice med sig sin lilla hund Chilli och sov här hemma hos mig.
 
På grund av olika omständigheter så kan Beatrice tyvärr inte ha kvar sin hund och hennes familj stod inför det otroligt sorgliga valet att behöva avliva Chilli, men då både jag och min familj länge velat ha en liten hund pratade jag med mina föräldrar och syskon och vi bestämde oss för att överta honom. Chilli kommer att hälsa på oss några gånger så att han ska vänja sig vid oss innan han flyttar hit och förhoppningsvis så kommer han väl att trivas här. ♥
 
Ser ni förresten att jag bytt ut texten i headern? Kände att det behövde fräschas upp lite nu till våren och så. Bytte även till en nyare bild i menyn då jag hade haft den gamla bilden i nästan ett halvår! Vad tycker ni? Kram!
4 kommentarer

Dagar som dessa är dagar jag lever för

Har kört runt med moppen i princip hela dagen idag, så sjukt härligt att få köra i sol och värme för en gångs skull! Sov hos Beatrice i natt, åt mysfrukost med henne imorse och sedan drog vi till Stora Höga och satt på bryggan och åt isglass i solen. Efter ett tag kom även David och Oscar ner till stranden så vi pratade massor med dem och sedan drog vi alla till Burger King, snackade ännu mer och bara hade det allmänt bra! 
8 kommentarer