halloween

Ledsen att jag inte bloggat i helgen, men har seriöst inte haft en minut ledig känns det som! I fredags firade jag halloween med hela tjejgänget (de två bilderna till vänster). Vi hade lite knytkalas så alla tog med sig något, sen gick vi runt utomhus och pratade massor, så mys! I lördags hade vi lite släktingar över på middag, vi kollade på den senaste paranormal activity filmen, som var ganska dålig om jag ska vara ärlig, haha.. Men det var mysigt ändå!
 
Idag gick jag upp tidigt, gjorde mig iordning, skypade med min farmor och sedan körde pappa ner mig till körskolan. Hade min första körlektion idag, och jag är faktiskt riktigt nöjd! Har provat och kört mina syskons och mina vänners mopeder lite smått innan, men många av de andra på kursen kunde mycket mer. Mot slutet av lektionen kunde jag i alla fall köra slalom mellan konorna och skjutsa en person, så jag är nöjd haha! 
 
Nu på kvällen har jag haft avslutning med mullebarnen, vi hade tipspromenad med dem i mörkret och sen grillade vi korv och de fick diplom och lite annat. Vi ledare fick en liten present av barnen - varsin chokladask, så gulligt! 
 
Bytte dessutom från sidbena till mittbena (bilden till höger) efter att jag duschade förut, tänkte prova och ha det som omväxling ett tag, vad tycker ni? Vet inte vilket jag gillar bäst faktiskt, hehe.. Godnatt!
6 kommentarer
MALIN

Svar: Det ska jag göra! Tänkte recensera den lite sen när jag har provat den :) Jag tänker som du! Älskar älskar älskar Kristian (så jäkla kul att min pojkvän också heter Kristian - dom killarna är bra ;), och Saga också men ibland vill jag bara ha ut henne....

MADDISENJ.SE

Du har du antagligen haft en riktigt rolig helg ;)

Bec

Kuuul :D

Jen

Sv: Hej finis! Jag bor i Nyköping men bilder var tagna sedan från början av hösten då det var fortfarande fint väder hihih :)

Ser ut som om ni hade en riktigt rolig Halloween!

Skye

sv: den var inte alls fin! <3

Skye

omg nej madde!! jag menade att den inte var ful tänkte skriva "den var inte alls ful" men det blev fel!! asså jag mena att den inte var ful!!!!!