en superfredag & love actually

Idag har varit en sån dag när jag bara gått runt och vart glad och studsat runt med ett leende på läpparna hela dagen! Folk som känner mig vet att jag vissa dagar är lite all over the place, jag är en väldigt energisk person och hatar verkligen att ha tråkigt. Varför vara sur när man kan vara glad liksom?
 
Varnar redan nu, fett tråkigt inlägg, haha!
Idrottslektionen idag gick super, vi spelade ultimate frisbee vilket jag tycker är sjukt kul! (plus att vi hade lite paus mitt i det hela och fick clementiner och pepparkakor??!) Får se om jag anmäler mig till klasslaget i skolturneringen nästa vecka, men jag tror det i alla fall.
Vi hade dessutom NO-prov idag, det kändes som att det gick bra och det hoppas jag verkligen. Skulle vilja höja mitt betyg i NO innan vi går ut nian i alla fall, heheh... Engelskalektionen gick också bra, vi började på en ny period idag - free period. Under free period får vi välja själva vad vi vill jobba med och utveckla oss på inom engelskan. Jag och Beatrice bestämde oss för att läsa artiklar och plocka ut ord som vi inte kan och lära oss dem som glosor för att utöka vårt ordförråd. 
 
Nu ska jag krypa ner i min säng, dricka en kopp te och kolla på love actually. En lugn mysig fredag för mig själv är precis vad jag behöver nu. Imorgon blir det att plugga hemkunskap och läsa i moppeboken för på måndag har jag uppkörning! taggataggatagga! kram!
0 kommentarer