julmarknad med klassen

 
Tog bilderna från Skyes blogg för jag orkade inte ladda över bilderna till min dator... hoppas det är okej Skye! haha ♥

Så sjukt mysig dag det har varit! Gick upp vid halv åtta och gjorde mig iordning och sedan åkte jag ner till Stora Höga. Det var julmarknad där och vår klass hade ett litet café, ett glöggbord och sålde massor med hembakat! Det var verkligen jättemysigt och helt klart värt all tid vi lagt ner på det!
 
 
 
4 kommentarer

November Cup Borås

Åkte upp till Borås med familjen i lördags, min syster hade sin första cheerleading tävling. Fick agera fotograf som vanligt, haha... Dock blev de flesta bilderna lite halvkassa och suddiga, men några blev bra i alla fall 
 
 
0 kommentarer

skola & sjukhus

Slutade tidigare från skolan idag för att åka till sjukhuset, var på magnetröntgen för jag har massa problem med min handled och det blir bara värre och värre, kan inte ens bära ett mjölkpaket med högerhand längre... Detta var tredje läkarbesöket för min del och hittills verkan ingen veta vad problemet är, så jag får väl bara vänta och se!
 
I måndags hade jag uppkörning för moppekörkortet, det gick sjukt bra. Bokade även mitt teoritest, ska göra det på min födelsedag den 16 december! Imorgon har vi skolturnering i ultimate frisbee och nästan hela klassen har anmält sig till att vara med så det blir kul! 
 
För mer bilder, följ mig på weheartit här! 
 
1 kommentar