2014 - ett år värt att minnas

Ännu ett år har gått, och det har verkligen varit ett riktigt grymt ett! Jag vet att man nästan alltid säger så, men denna gången är det seriöst. Jag har skrattat mig igenom hela 2014, varit glad i princip varje dag och spenderat enormt mycket tid på mina vänner och folk jag bryr mig om. Jag har lärt mig otroligt mycket, fått många nya vänner och bara haft ett jäkla bra år helt enkelt! Jag har förberett en liten årsresumé, mest för mig själv faktiskt - så att jag kan se tillbaka och minnas detta året med glädje. Det blir ett långt inlägg och förmodligen inte jätteintressant om man inte känner mig, men hur som helst. Gott nytt år, så ses vi igen 2015!
 
Jag och mina bästa tjejkompisar firade att två av oss nu fyllt 15 år. Detta firade vi genom att sjunga en egenkomponerad låt (som jag inte kommer att skriva texten till här, det förblir vår lilla hemlis). I Februari fyllde ännu en av mina närmsta vänner 15 och detta firades såklart också, även här sjöng vi vår egna lilla låt. I Mars hände inte så jättemycket, det var fint väder så det blev mycket foto i alla fall... 
 
Även i April hade vi riktigt fint väder och jag firade in sommaren (lite i förtid, heh) med grillkväll tillsammans med hela tjejgänget. I maj njöt jag av vädret och fotade extremt mycket då jag skaffade ett nytt objektiv till kameran. Juni månad var full med massor av skoj - min bror tog studenten, jag åkte till huvudstaden och såg One Direction spela live och när jag kommit hem igen började jag mitt första riktiga jobb någonsin. 
 
I Juli konfirmerade jag mig, konfirmationstiden var riktigt rolig och jag var omringad av massor med härliga människor. Jag jobbade även väldigt mycket, och när jag inte jobbade var jag på stranden. I början av Augusti hade jag mina sista jobbdagar, jag jobbade långa dagar och vi planterade flera tiotusental jordgubbsplantor till nästa års säsong. Låter kanske tråkigt, men det var verkligen superroligt!! I September månad fyllde ännu en av mina bästa vänner 15 år och detta firade vi med finmiddag i klänning och högklackat (och såklart sjöng vi vår låt, hihi)!
 
I Oktober firade jag Halloween, även denna gången med tjejkompisarna och i November tog jag tag i bloggen ännu en gång (svårt att ta bilder på det så fick bli en på mig och Carro tagen i november). Sedan blev det december och sista månaden på året, firade självklart lilljul med tjejerna (plus att jag fyllde 15 år!!!). Lilljul var sjukt roligt, en av de bästa kvällarna på hela året om jag ska vara ärlig!
7 kommentarer
♫♪ sandra

gott nytt år :)

Elin karlsson

Vilket härligt år du har haft! :) Gott nytt år!

Ida Persson

Asså guuud!! Så roligt att jag fått vara med om så mycket saker med dig Madde! Love u<3333

Svar: Älskar dig med vännen, puss på dig!! <3
Madeleine Ward

Amanda Jona [SPONTAN]

Såg ut som ett riktigt härligt år :)

Sarah

De va kul att se o läsa :)
Gott Nytt År :)

Kram

MATILDA

Kul med tillbakablick! :D

Pauline

så fint inlägg! :)