2014 - ett år värt att minnas

Ännu ett år har gått, och det har verkligen varit ett riktigt grymt ett! Jag vet att man nästan alltid säger så, men denna gången är det seriöst. Jag har skrattat mig igenom hela 2014, varit glad i princip varje dag och spenderat enormt mycket tid på mina vänner och folk jag bryr mig om. Jag har lärt mig otroligt mycket, fått många nya vänner och bara haft ett jäkla bra år helt enkelt! Jag har förberett en liten årsresumé, mest för mig själv faktiskt - så att jag kan se tillbaka och minnas detta året med glädje. Det blir ett långt inlägg och förmodligen inte jätteintressant om man inte känner mig, men hur som helst. Gott nytt år, så ses vi igen 2015!
 
Jag och mina bästa tjejkompisar firade att två av oss nu fyllt 15 år. Detta firade vi genom att sjunga en egenkomponerad låt (som jag inte kommer att skriva texten till här, det förblir vår lilla hemlis). I Februari fyllde ännu en av mina närmsta vänner 15 och detta firades såklart också, även här sjöng vi vår egna lilla låt. I Mars hände inte så jättemycket, det var fint väder så det blev mycket foto i alla fall... 
 
Även i April hade vi riktigt fint väder och jag firade in sommaren (lite i förtid, heh) med grillkväll tillsammans med hela tjejgänget. I maj njöt jag av vädret och fotade extremt mycket då jag skaffade ett nytt objektiv till kameran. Juni månad var full med massor av skoj - min bror tog studenten, jag åkte till huvudstaden och såg One Direction spela live och när jag kommit hem igen började jag mitt första riktiga jobb någonsin. 
 
I Juli konfirmerade jag mig, konfirmationstiden var riktigt rolig och jag var omringad av massor med härliga människor. Jag jobbade även väldigt mycket, och när jag inte jobbade var jag på stranden. I början av Augusti hade jag mina sista jobbdagar, jag jobbade långa dagar och vi planterade flera tiotusental jordgubbsplantor till nästa års säsong. Låter kanske tråkigt, men det var verkligen superroligt!! I September månad fyllde ännu en av mina bästa vänner 15 år och detta firade vi med finmiddag i klänning och högklackat (och såklart sjöng vi vår låt, hihi)!
 
I Oktober firade jag Halloween, även denna gången med tjejkompisarna och i November tog jag tag i bloggen ännu en gång (svårt att ta bilder på det så fick bli en på mig och Carro tagen i november). Sedan blev det december och sista månaden på året, firade självklart lilljul med tjejerna (plus att jag fyllde 15 år!!!). Lilljul var sjukt roligt, en av de bästa kvällarna på hela året om jag ska vara ärlig!
7 kommentarer

ännu mer shopping

Åkte in till Stenungsund idag, behövde fixa lite fler grejer till nyår och orkade inte åka till Göteborg en gång till denna veckan. Köpte i alla fall en jättemysig stickad tröja, som jag inte fick någon bra bild på men ni ser lite på bilden i alla fall... Köpte även ett kedjehalsband i rosegold som passar fint till min nyårsoutfit! Köpte även en ny mascara, ett torrschampo, nagellack och en ny concealer! 
 
8 kommentarer

25 years anniversary

Har haft en heldag i Göteborg idag igen. Idag är det mammas och pappas tjugofemte bröllopsdag eller vad man nu säger. Låter så mycket bättre på engelska, därav rubriken, haha... Vi i alla fall och åt lunch hela familjen och sen gick vi och såg Interstellar på bio. Det var jättemysigt att göra någonting med hela familjen, det brukar inte bli att vi gör det eftersom att vi är så många! Puss!!
4 kommentarer